Depp

Mitt allra första mål på 10- på fyra veckor var lite orealistiskt. Sen hade jag ett nytt mål att nå men det saknas 1,4 kilo minus. Min våg tycks ha stannat just på samma siffror. Det är deppigt som attans. Men nu blir det stenhårt tills på torsdag när mamma och minsta syster kommer. Plus hund vilket gör att jag måste gå ut och gå. Plus i kanten.
Igår åt jag faktiskt lördagsgodis med min stora son. Inte dom mängderna som förr men fortfarande godis. Dålig karaktär att inte ens kan hålla sig undan godiset.

NY VECKA NYA TAG.

-6 kilo

På tre veckor har jag gått ner 6 kilo. Det känns jätte bra och det syns i ansiktet.

Nu har jag börjat äta ett normal mål om dagen. Tyvärr hittills har det inte blivit enligt Atkins. Men i morgon ska jag sätta fart på det med. Mitt mål på 10 kilo på 4 veckor känns genast lite orealistiskt men 15 kilo till den 11 mars kanske jag kan klara. Det är 32 dagar kvar till dess och det är 9 kilo kvar att gå ner. Vi får väl se. Det blir att fortsätta kämpa och inte ge upp eller ge vika för frestelser.
Huvudsken är i vart fall att inte gå upp igen

Gött mos

I dag har jag vart och tränat häcken av mig. Jag var på gymmet i nästan 2½ timma. Hur gött som helst. Men det känns i kroppen nu vill jag lova. Det måste vart någon som la bly i mina strumpor för bennen känns extra tunga.
Choklad puddingen var jätte god den oxå rekommenderar verkligen den.
Smakade faktiskt som riktig chokladpudding.

Vanilj

Idag har dagen beståt av vanilj. Då mina paket var slut och i väntan på det andra. Så nu i kväll när min kära sambo vart och hämtat det nya paketet testade jag vaniljpuddingen. Den är riktigt god. Bra som efterrätt för den är väldigt söt. Men grymt mättande. I morgon ska jag testa chokladpuddingen och Jordgubbsshaken.


Något på G

Det käns som jag håller på att bli sjuk. Jag känner mig lite frusen och hängig. Så idag bytte jag ut sista påsen mot en varm kopp te och macka med skinka faktiskt.  För att orka att ta hand om lilleman som har blivit febrig och sover kass så det är mycket vaken på natten. I ärlighetens namn fixar man inte det på bara shakesen.


RSS 2.0